Zapékané mušle Saganaki

17. července 2008 v 14:42 | MAJUMACHI |  JAPONSKÁ JÍDLA

Ingredience

400 g konzervovaných nebo mražených mušlí, 400 ml rajčatové šťávy, 200 g sýru feta, 1 větší zelená paprika, 4 rajčata, petrželová nať, mletý pepř, olivový olej.

Příprava

Papriku očistíme a nakrájíme na nudličky, rajčata na měsíčky a podusíme na oleji. Přidáme rajčatovou šťávu nebo protlak, sůl, mletý černý pepř, mušle a podusíme ještě asi 10 minut. Na závěr přidáme kousky sýru feta a promícháme. Směs přendáme do zapékacích misek, posypeme strouhaným sýrem a dáme na pár minut zapéct. Před servírováním posypeme jemně nasekanou petrželovou natí.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama